PUTKIREMONTTI JYVÄSKYLÄ
VESI & VIEMÄRIPalokan Putkipalvelu Oy

LUOTETTAVA LV-URAKOINTI & PUTKIMIES JYVÄSKYLÄN SEUDULLA

Palokan Putkipalvelu on kokenut LVI-urakoitsija. Osaavat asentajamme ja putkimiehemme auttavat monenlaisissa pienissä ja suuremmissa LV-asennuksissa ja korjaustöissä Jyväskylän seudulla. Avullamme urakat ja putkiremontit valmistuvat ajallaan.

VESI- JA VIEMÄRIRAKENTAMINEN

Asennamme kokonaisvaltaisesti kohteiden vesi- ja viemärijärjestelmiä. Suoritamme vesijohtoasennuksia kaikilla vesijohtotarvikkeilla esimerkiksi komposiitti, kupari ja pex-putkistoilla. Viemäriasennuksissa käytämme HT-muoviputkia sekä valurautaviemäriputkia.

Meiltä löytyy viemärivikakartoituksiin kuvaus ja tutkauslaitteet, joiden avulla pystymme selvittämään vikojen sijainnit helpommin. Kiinteistöjen ulkopuolella olevissa pienissä viemärikorjauksissa voimme käyttää AVANT-pienkaivuria. 

LÄMMITYSLAITTEIDEN ASENNUKSET, SÄÄTÖ JA MITTAUSTYÖT

Asennamme lämmitysjärjestelmät ammattitaidolla energiatehokkuus huomioon ottaen. Rakennamme lämmitysjärjestelmät kohteiden tarpeen mukaan. Vaihtoehtona ovat esimerkiksi maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput. Myös puukattiloiden asennukset kuuluvat toimenkuvaamme. 

Suoritamme lämmityslaitteiden, lattialämmityksien sekä patteriverkostojen säätö- ja mittaustöitä. Lämmitysjärjestelmien säätötyöllä saavutetaan energialaskujen pienenemistä ja asumismukavuutta. 

VESIPUTKIEN SÄÄDÖT JA MITTAUKSET

Säätötöillä saavutetaan järjestelmään tasapainoa, joka takaa oikean käyttöveden lämpötilan oikeassa ajassa. Säätötyö pienentää vedenkulutusta ja laskee kuluja. Myös putkiston käyttöikä pitenee, kun järjestelmä on säädetty. 

VESIJOHTOSANEERAUKSET

Uusimme erikokoisiin kiinteistöihin vesijohtoja kerrostaloista pientaloihin. Putkiremontit ja saneerauksia suoritetaan komposiitti-, kupari- ja pex-järjestelmillä. Toimimme Jyväskylän alueella sekä tarvittaessa myös muualla Suomessa. 

LVI-TARVIKKEET

Toimitamme myös erilaisia LVI-tarvikkeita. Putkimiehemme hoitavat asennukset ja putkiremontit Jyväskylässä ja muualla Suomessa.