ILMANVAIHTO JYVÄSKYLÄ Palokan Putkipalvelu Oy

ILMANVAIHTOASENNUKSET JA HUOLTO

Ilmanvaihto on olennainen osa tilan kuin tilan käyttömukavuutta, olipa kyse kodista, työpaikasta tai vaikka liikuntapaikasta. Palokan Putkipalvelu on ilmanvaihtolaitteiden ammattilainen, joka asentaa ja huoltaa IV-laitteet puolestanne niin uudiskohteisiin kuin saneerattaviinkin rakennuksiin Jyväskylässä ja muualla Suomessa. 

KANAVISTOJÄRJESTELMÄT

Suoritamme ilmanvaihtoasennukset ja huoltotyöt kohteesta riippumatta. Kanavistoasennukset Lindab ja BetterPipe järjestelmillä. BetterPipe eristettyjen kanavistojen kautta voidaan viilentää huoneistoja. 

PUHDASTA ILMAA VAIVATTOMASTI JA TASAISESTI

Kauttamme suodattimet ja suodattimien vaihtotyöt kaikkiin kohteisiin. Laadukkaalla Vallox ilmanvaihtokoneella saat tasaisen ja puhtaan ilman kotiisi. Vallox ilmanvaihtokoneilla on hyvät ja energiatehokkaat hyötysuhteen lämmön talteenotossa. 

MITTAUKSET, HUOLLOT JA KUNNOSSAPITO

Palokan Putkipalvelu hoitaa myös ilmanvaihtokoneiden huolto- ja kunnossapitotyöt Jyväskylän seudulla. Teemme ilmanvaihtomittauksia, koneiden säätöjä ja korjaamme vikoja. Hoidamme ilmanvaihtokanavien nuohouksia.

HALUATKO RAITISTA ILMAA?

Ota yhteyttä. Autamme selvittämään, miten vanha ilmanvaihtojärjestelmänne pistetään kuntoon tai suunnittelemme kanssanne uuden. Kutsu meidät käymään!

 

TULOILMAN VIILENNYS

MAAKYLMÄJÄRJESTELMÄT

Maalämpötaloudessa ei tarvitse kärsiä kuumasta sisäilmasta hellekelillä. Perinteisesti ilman viilentämistä on pidetty kalliina, mutta yhdistämällä maalämpöpumppu ja maakylmäjärjestelmä ilmastointiin, viilennys on edullista. Myymme, asennamme ja huollamme Topway maaviilejärjestelmiä. 

MAAVIILEÄJÄRJESTELMIIN ENERGIALÄMPÖKAIVOSTA

Maalämpökaivon keruupiirin liuos on kesällä n. 0–8 asteista. Maakylmäjärjestelmässä keruupiiri haaroitetaan ja viileä liuos ohjataan tuloilmanvaihtoon kiinnitettyyn patteriin tai erilliseen puhaltimeen.

EDULLINEN VIILENNYSVAIHTOEHTO

Maakylmä on asennuksen jälkeen erittäin edullinen viilennysmenetelmä. Sähköä kuluttavat ainoastaan pieni kiertovesipumppu, joka kierrättää liuoksen viilennysyksikköön sekä yksikön pieni puhallin. Mikäli lämpöpumppu on jo asennettu, on maakylmäjärjestelmän asentaminen varsin edullista.