Monipuoliset LVI-palvelut

Palokan Putkipalvelu Oy tarjoaa kattavat LVI-alan palvelut yli 30 vuoden kokemuksella.  Palvelemme asiakkaitamme erilaisissa LVI-töissä joustavasti ja yhden luukun periaatteella. 

LVI-alan ammattilaiset

Kauttamme löydät ammattitaitoiset ilmastointiasentajat, koulutetut maalämpöasentajat sekä putkiasentajat. Palokan Putkipalvelu Oy:llä on myös valvontapätevyydet alan töihin.

Tutustu palveluihin!

MAALÄMPÖ- JA VESI-LÄMPÖPUMPUT

Maalämpö on helppohoitoinen ja ekologinen lämmitysmuoto, joka auttaa säästämään selvää rahaa lämmityskustannuksissa. Maalämpö sopii käytettäväksi lämmön tai viilennyksen lähteenä niin yksityiskodeissa, taloyhtiöissä kuin julkisissa tiloissakin. Lisäksi maalämpö nostaa kiinteistön arvoa.

Asennamme ja toimitamme Thermia maalämpölaitteistoja.

LÄMMITYS JA LATTIALÄMMITYS

Suoritamme lämmitysverkkojen rakennustöitä sekä lattialämmityksien asennuksia ja toimituksia. Lattialämmitys tuottaa tasaisen, pehmeän lämmön, jonka pattereihin tottunut huomaa heti. Kun koko lattiapinta jakaa lämpöä, voidaan koko huone lämmittää tasaisesti ja miellyttävästi.

ILMANVAIHTOASENNUS JA ILMANVAIHTOHUOLTO

Ilmanvaihto on olennainen osa tilan kuin tilan käyttömukavuutta, olipa kyse kodista, työpaikasta tai vaikka liikuntapaikasta. Palokan Putkipalvelu on ilmanvaihtolaitteiden ammattilainen, joka suunnittelee ja asentaa IV-laitteet puolestanne niin uudiskohteisiin kuin saneerattaviinkin rakennuksiin.

VESI & VIEMÄRIPUMPUT

Hoidamme vesi-ja ilmalämpöpumppujen asennukset ja urakointi kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Suoritamme myös putkistojen kamerakuvauksia sekä paikannamme viat tutkausjärjestelmällä.

LUOTETTAVAA LVI-URAKOINTIA

Palokan Putkipalvelu on kokenut LVI-urakoitsija. Osaavat asentajamme auttavat monenlaisissa pienissä ja suuremmissa LVI-asennuksissa ja korjaustöissä. Avullamme urakat valmistuvat ajallaan.

HUOLTO & MUUT PALVELUT

  • Suoritamme LVI-huoltotöitä kaikenkokoisissa kiinteistöissä.
  • MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS Palvelumme kuuluvat kotitalousvähennys oikeuden piiriin. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ
  • Rahoitus