LÄMPÖPUMPPU & MAALÄMPÖPUMPPU JYVÄSKYLÄ Palokan Putkipalvelu Oy

MAALÄMPÖPUMPULLA SÄÄSTÖÄ LÄMMITYSKUSTANNUKSIIN

Maalämpö on helppohoitoinen ja ekologinen lämmitysmuoto, joka auttaa säästämään selvää rahaa lämmityskustannuksissa. Maalämpö sopii käytettäväksi lämmön tai viilennyksen lähteenä niin yksityiskodeissa, taloyhtiöissä kuin julkisissa tiloissakin. Lisäksi maalämpö nostaa kiinteistön arvoa.

LAADUKKAAT MAALÄMPÖPUMPUT

Autamme löytämään juuri teidän kotiinne sopivan maalämpöpumpun valikoimastamme. Edistyksellisissä maalämpöpumpuissa on hyvä hyötysuhde, mikä tarkoittaa teille lyhyempää takaisinmaksuaikaa. Kaikilla pumpuilla on lisäksi pitkä tehdastakuu, joka varmistaa vaivattoman asumisen vuosiksi eteenpäin.

KOKENUT ASIANTUNTIJA KARTOITTAA TARPEENNE

Kartoituksessa tarkastetaan talonne nykyinen lämmitys- ja vesijärjestelmä ja mahdollisuus maalämmön hyödyntämiseen tai vaihtoehtoisten järjestelmien käyttöön. Tämän jälkeen saatte tarjouslaskelman tarpeidenne mukaan mitoitetusta lämmitysjärjestelmästä. Toimimme Jyväskylässä sekä tarvittaessa muualla Suomessa. 

ENTÄ JOS MAALÄMPÖ EI SOVI KOTIIMME?

Energiakaivon poraaminen ei onnistu kaikkialla. Syynä voi olla esimerkiksi pohjavesi alue. Siksi valikoimistamme löytyy laaja valikoima laadukkaita lämpöpumppuja kuten ilma–vesilämpöpumppuja sekä ilmalämpöpumppuja. Toimitamme, asennamme ja huollamme lämpöpumppuja ja ilma vesilämpöpumppuja Jyväskylässä sekä muualla Suomessa. 

HUOLELLINEN ASENNUS YMPÄRI VUODEN

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen poraamme kaivon ja asennamme järjestelmän avaimet käteen -pakettina paikalleen. Kaivon poraus onnistuu myös talvella! Saneerauskohteissa yhdistämme pumpun käyttövalmiiksi lämmitys- ja käyttövesijärjestelmiin. Uudiskohteissa maalämpöpumppu voidaan asentaa niin, että putkimies voi jatkaa siitä, mihin me jäimme. Huolelliset, tehtaan kouluttamat asentajamme varmistavat, että olette tyytyväisiä paitsi järjestelmän tuomiin säästöihin, myös viimeisteltyyn asennustyöhömme.