SAVE VTR 300/B

SAVE VSR500 ny2-VSR300

Save VTR 300/B on ilmanvaihtokone enintään 240 m2 taloihin ja asuntoihin.

Laite sisältää integroidun ohjauspaneelin, jonka lisäksi siihen voidaan liittää ulkoisia ohjauspaneeleita. Paneeleiden näytöllä näkyvät valitut asetukset; tuloilma, lämpötila sekä puhaltimen nopeus. Tulo- ja poistoilmavirtojen hallinta onnistuu helposti, ja ne voidaan optimoida ajastetusti erilaisiksi päivä- ja yöajoille.

Laite sisältää energiatehokkaat EC-puhaltimet, joiden avulla saavutetaan jopa 50 % pienempi energiankulutus verrattuna AC-ratkaisuun. Samalla laitteen käyttöääni laskee puoleen. Laitteeseen voidaan myös liittää erillinen liesikupu. Tällöin liesikuvun poistoilma johdetaan niin lämmönvaihtimen ohi.

  • Pyörivä lämmönvaihdin
  • Energiatehokkaat nykyaikaiseen EC-teknologiaan perustuvat RadiCAL-puhallinmoottorit
  • Erilliset asetukset tulo ja poistoilmavirralle
  • Erillinen käynnistysvalikko helppoon käyttöönottoon
  • Moderni muotoilu integroidulla liesikuvulla
  • Automaattinen vaihto kesäkäyttöön (ilman lämmöntalteenottoa)
  • Sovitettu tarveohjaukseen
  • Alhainen äänentaso
  • Modbus kommunikointi RS-485 väylän kautta

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013