VR 700 DCV

VR-700-DCV

VR 700 DCV on täydellinen ilmanvaihtokone niin asuintiloihin kuin konttoreihinkin. Valkoiseksi maalattu laite voidaan asentaa esimerkiksi kodinhoitohuoneen seinälle näkyville. Laite sisältää modernia teknologiaa, kuten EC-puhallinmoottorit ja älykkään ohjausjärjestelmän; näiden avulla energian käyttö on optimoitu huomioimaan sekä nykyiset että tulevat vaatimukset.

Verrattuna jänniteohjattuihin AC-moottoreihin, EC-moottorit ylläpitävät hyötysuhteensa paljon paremmin kierroslukusäädössä. Mittausten mukaan EC-moottori vähentää energiankäyttöä jopa 50 % AC-moottoriin verrattuna.

VR 700 DCV:ssä on vakioilmavirtasäätö, joka varmistaa että tulo- ja poistoilmavirta ovat aina tasapainossa. Tulo- ja poistoilmalle erikseen asetettavat ilmamäärät vähentävät säätöpeltien käyttöä.
Ilmamäärät voidaan ohjata ulkoisella kytkimellä, esim. CO2-anturilla, läsnäoloanturilla, ajastimella tai valokatkaisimella.

Ohjausjärjestelmä vaihtaa automaattisesti normaalin lämmöntalteenoton ja kesätoiminnon välillä. Kesäjäähdytys-toiminto käynnistyy, kun sisäilma on viileämpi kuin ulkoilma; lämmönvaihdin käynnistyy automaattisesti ja poistoilma jäähdyttää tuloilman.

Ohjausjärjestelmä valvoo pyörivää lämmönsiirrintä, tulo- ja poistosuodattimia, puhaltimia, lämpötila-anturia ja jälkilämmityspatteria. Vikaviesti näytetään ohjauspaneelin LCD-näytössä teknisen käyttöhäiriön ilmestyessä tai suodatinhälytyksessä. Tarvittaessa myös saadaan riviliittimestä summahälytys käyttöhäiriön ilmennettyä. Kaikki sähkökytkennät tehdään helposti sisäänrakennetussa kytkentärasiassa.

  • Pyörivä lämmönvaihdin
  • Energiatehokkaat EC-puhallinmoottorit
  • Sisäänrakennettu viikkokello
  • Vakioilmavirtasäätö
  • Kesäjäähdytys
  • Helppokäyttöinen ohjauspaneeli
  • Optimoitu seinäasennukseen

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Ilmanvaihto

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013