VR 700 DC Heat rec. unit

VR-700-DC-Heat-rec-unit


VR 700 DC on täydellinen ilmanvaihtokone niin asuintiloihin kuin konttoreihinkin. Laite sisältää modernia teknologiaa, kuten EC-puhallinmoottorit ja älykkään ohjausjärjestelmän; näiden avulla energian käyttö on optimoitu vastaamaan nykyiset ja tulevat vaatimukset.

Verrattuna jänniteohjattuihin AC-moottoreihin, EC-moottorit ylläpitävät hyötysuhteensa paljon paremmin kierroslukusäädössä. Mittausten mukaan EC-moottori vähentää energiankäyttöä jopa 50 % AC-moottoriin verrattuna.

Laitteessa on vakioilmavirtasäätö, joka varmistaa että tulo- ja poistoilmavirta ovat aina tasapainossa. Tulo- ja poistoilmalle erikseen asetettavat ilmamäärät vähentävät säätöpeltien käyttöä.
Ilmamäärät voidaan ohjata ulkoisella kytkimellä, esim. CO2-anturilla, läsnäoloanturilla, ajastimella tai valokatkaisimella.

Ohjausjärjestelmä vaihtaa automaattisesti normaalin lämmöntalteenoton ja kesätoiminnon välillä. Kesäjäähdytys-toiminto käynnistyy, kun sisäilma on viileämpi kuin ulkoilma; lämmönvaihdin käynnistyy automaattisesti ja poistoilma jäähdyttää tuloilman.

Ohjausjärjestelmä valvoo pyörivää lämmönsiirrintä, tulo- ja poistosuodattimia, puhaltimia, lämpötila-anturia ja jälkilämmityspatteria. Vikaviesti näytetään ohjauspaneelin LCD-näytössä teknisen käyttöhäiriön ilmestyessä tai suodatinhälytyksessä. Tarvittaessa myös saadaan riviliittimestä summahälytys käyttöhäiriön ilmennettyä. Kaikki sähkökytkennät tehdään helposti sisäänrakennetussa kytkentärasiassa.

Vaippa on eristetty 50 mm vuorivillalla, joten ilmanvaihtokone voidaan huoletta asentaa kylmään tilaan, kuten ullakolle tai varastoon.

  • Pyörivä lämmönvaihdin
  • Energiatehokkaat EC-puhallinmoottorit
  • Sisäänrakennettu viikkokello
  • Vakioilmavirtasäätö
  • Kesäjäähdytys
  • Tarkastusluukku molemmilla puolilla
  • Helppokäyttöinen ohjauspaneeli
  • Optimoitu asennettavaksi lattialla makaavaksi
  • CD ohjauspaneeli ja kytkentäkaapeli on tilattava aina erikseen

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Ilmanvaihto

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013