SAVE VTR 150/K 1000W

SAVE-300

SAVE VTR 150/K sisältää integroidun liesikuvun ja se asennetaan lieden yläpuolelle. Nykyaikaisen muotoilunsa ansiosta laite sulautuu hyvin erilaisiin keittiöympäristöihin. Laitteen kotelo on kaksinkertainen, täysin eristetty ja sisältää ohjauspainikkeet.

Energiatehokkaat EC-puhaltimet vähentävät energiankulutusta jopa 50 %. Moderni teknologia mahdollistaa myös alhaisen SFP-arvon (Specific Fan Power).

Laitteen ohjaus tehdään yhdestä tai useammasta CD-paneelista. Erillinen käynnistysvalikko tekee ohjauksen helpoksi. Valitut asetukset (tuloilma, lämpötila sekä puhaltimen nopeus) näkyvät kätevästi symbolien ja tekstien avulla.

Tulo- ja poistoilmavirrat määritetään asennuksen yhteydessä, mutta niitä voidaan hallita valikon asetuksista. Laitteeseen on sisällytetty ajastintoiminto automaattiselle päivä- ja yötoiminnoille. Suodattimien vaihtoväli voidaan asettaa tarpeen mukaan. CD-paneelissa on erillinen käyttäjätaso valtuutetuille asentajille ja huoltohenkilöstölle.

Malli saatavilla valkoisena tai teräksisenä.

  • Pyörivä lämmönvaihdin
  • Energiatehokkaat puhallinmoottorit
  • Integroitu liesikupu
  • Moderni muotoilu
  • Alhainen äänentaso
  • Helppokäyttöinen ohjaus CD-paneelista
  • Automaattinen vaihto kesäkäyttöön

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013