SAVE VTC 300

SAVE-300

SAVE VTC 300 on suunniteltu asennettavaksi esimerkiksi apukeittiön tai varaston seinään. Laite on suunniteltu asuntoihin, joissa pinta-ala on enintään 300 m².

Energiatehokkaat EC-puhaltimet vähentävät energiankulutusta jopa 50 %. Moderni teknologia mahdollistaa myös alhaisen SFP-arvon (Specific Fan Power).

Yksikkö vaihtelee automaattisesti normaalin käytön sekä kesäkäytön (ilman lämmöntalteenottoa) välillä. Laite myös ottaa talteen viilennetyn sisäilman jäähdytyksestä.

Ilmavirta ja tuloilman lämpötilat voidaan säätää yhdestä tai useammasta CD-ohjauspaneelista. Näytön kuvakkeet ja tekstit näyttävät valitut asetukset selkeästi; jälkilämmityksen, kesätoiminnon ja suodattimien vaihtotarpeen.CD-paneelissa on eri käyttäjätasot loppukäyttäjille sekä valtuutetuille asentajille ja huoltohenkilöstölle. CD-paneeli on liitetty yksikköön pikaliittimillä tai nelinapaisen riviliittimen kautta.SAVE VTC 300 on varustettu ulostulolla, joka ohjaa ulkoista kuumavesipatteria. Laite on varustettu myös digitaalisilla sisäänmenoilla, joissa on valmius tarpeenmukaisesti ohjatulle ilmanvaihdolle ulkoisin anturein.

  • Energiatehokkaat puhallinmoottorit modernilla EC-teknologialla
  • Käyttäjäystävällinen CD-ohjauspaneeli
  • Erilliset asetukset tulo- ja poistoilmavirralle
  • Automaattinen vaihto kesäkäyttöön
  • Automaattinen sulatus
  • Automaattinen lämmöntalteenoton huurteenestotoiminto
  • Voidaan asentaa myös jälkilämmityspatteri

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013