GEO HEAT EXCHANGER BOX

GEO 312513 003

Geo Heat Exchanger Box auttaa parantamaan lämmöntalteenottoyksikön tehoa sekä talvipakkasilla että kesän helteillä.

Pakkaskelissä asunnon lämmöntalteenottoyksikkö vaihtaa asetukset jäänestolle, mikä tarkoittaa sitä, että tuloilman puhallin hidastuu aiheuttaen epätasapainon tulo- ja poistoilman suhteen. Toinen vaihtoehto on, että esilämmitys on käynnistetty, jolloin se kuluttaa noin 1-2 kW energiaa.

Kesällä, korkeissa lämpötiloissa, tuloilma ulkoa on lämpimämpää kuin sisäilma. Ulkoilma nostaa tällöin sisäilman lämpötilaa, mikä ei ole toivottavaa muutenkin kuumana päivänä.

Geo Boxin älykäs ohjaus käynnistää pumpun tietyllä ulkolämpötilalla, mikä mahdollistaa nesteen virtaamisen porakaivossa tai maapiirissä. Nesteen lämpötila saavuttaa maaperän lämpötilan, mikä toimii nesteen esilämmityksessä tai viilennyksessä – siis tuottaa energiaa ilmavirran virratessa Geo Boxin patterin läpi.

  • 8W:lla sähöenergiaa saat jopa 1,5 kW
  • Voidaan käyttää yhdessä minkä tahansa iv-koneen kanssa jopa 300m³/h.
  • Lisää lämmöntalteenoton tehoa
  • Sisältää oman ohjauksensa, käyttäen energiaa vain tarvittaessa.
  • Suhteellisen ohuen maapiiriputkiston ansiosta (DN32), se on helppo asentaa.
  • Yksikkö sisältää oikea/vasenkätisen version, ja lämmöntalteenottoyksikkö voidaan asentaa joko sivulle tai päälle
  • Sisältää A-luokan EC-pumpun ja G4 suodattimet lämmönvaihtimen suojaksi
  • Helppo putsata: kondensaatio muodostuu GEO:ssa, joka johdetaan viemäriin kondenssipoiston kautta.
  • Hygieeninen ja kompakti ratkaisu
  • Helppo asentaa, kaikki yhdessä kotelossa (pumppu, ohjaus, suodattimet, sensorit, patteri, mittari, täyttöyksikkö ilmausruuvilla, esisuodatin sekä muut tuotteeseen kuuluvat osat).

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013