WPF 5-16 E

WPF-5-16-E

Tyylikäs maalämpöpumppu WPF E vakuuttaa täydellä vakiovarustuksellaan, johon sisältyvät sekä lämmityksen ja keruuliuoksen paisunta-astiat että lämmityspiirin ja keruupiirin energiatehokkaat kiertopumput. Energian ideaalisen tuoton säätö tapahtuu integroidulla, monipuolisella automatiikalla.

Integroidun lämpömäärä- ja sähkömittarin sisältäviä WPF E -lämpöpumppuja on viisi eri mallia lämmitystehoilla 5,8–16,8 kW. Nämä tehokkaat kokonaisjärjestelmät säästävät energiaa tehokkaasti ja varmasti.

  • Helppo asentaa
  • Lämmityksen menovirtauslämpötila jopa +60 °C
  • Erittäin hiljainen käyntiääni
  • Viisi teholuokkaa
  • Täydellinen varustelu vakiona

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Maalämpöpumput

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013