Edullista lämpöä kotiin

Stiebel Eltron -maalämpöpumput, ilma–vesilämpöpumput, lämmöntalteenottojärjestelmät ja vesivaraajat

Stiebel Eltron on saksalainen kotien lämmitysjärjestelmien valmistaja. Kun etsit kotiisi lämmitysmuotoa, joka säästää selvää rahaa vaihtoehtoihin verrattuna, kutsu meidät käymään. Palokan Putkipalvelu on Keski-Suomen alueen Stiebel Eltron -edustaja.

Stiebel Eltronin mallistosta löydät laadukkaat laitteet kodin ja käyttöveden lämmitykseen. Stiebel Eltron -lämpöpumput ovat suunniteltu kustannustehokkaiksi edistyksellisen teknologiansa avulla.

Stiebel Eltron -maalämpöjärjestelmät

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperää energianlähteenä. Ympäristössä olevasta energiasta saatu lämpö voidaan käyttää sisäilman ja käyttöveden lämmitykseen riippuen kustakin lämpöpumpusta. Lisäksi maaperän viileyttä voidaan hyödyntää myös asuintilojen viilennykseen miellyttävään lämpötilaan. Suomen olosuhteissa maalämpö on hyötysuhteeltaan yksi taloudellisimmista lämmitysmuodoista.

Stiebel Eltron -ilma–vesilämpöjärjestelmät

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja käyttää sitä talon ja käyttöveden lämmitykseen. Ilma–vesilämpöjärjestelmä on älykäs ja taloudellinen vaihtoehto tilanteisiin, joissa maalämpöasennus ei onnistu. Ilma–vesilämpöpumppu tuottaa lämpöä jopa talven pakkasissa, joten se sopii mainiosti myös Suomen oloihin.

Poistoilman lämmöntalteenotto

Poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmällä taloyhtiöissä voidaan saada jopa 60 % säästö energiankulutuksessa. Sen avulla kaikki energia pystytään hyödyntämään tehokkaasti sekä kiinteistön että käyttöveden lämmitykseen.

Vesivaraajat ja muut tuotteet

Stiebel Eltron valmistaa myös tehokkaita lämminvesivaraajia, jotka voidaan integroida helposti rahojasi säästävään lämmitysjärjestelmään. Stiebel Eltron -varaajat on suunniteltu niin, että lämmönhävikki on mahdollisimman pieni, esimerkiksi varaajien sileäputkiset lämmönsiirtimet johtavat lämmön tehokkaasti veteen ja vähentävät kalkkeutumien muodostumista. Laajasta Stiebel Eltron -valikoimasta löydät myös muut energiatehokkaan lämmityksen tarvikkeet, kuten säätölaitteet ja pumput.

Autamme suunnittelemaan tarpeisiinne mitoitetun järjestelmän

Ota yhteyttä! Autamme teitä mitoittamaan kotinne lämmityksen kohdalleen. Kutsu asiantuntijamme kartoituskäynnille alla olevalla lomakkeella.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013