Maalämpöpumpulla säästöä lämmityskustannuksiin

Maalämpö on helppohoitoinen ja ekologinen lämmitysmuoto, joka auttaa säästämään selvää rahaa lämmityskustannuksissa. Maalämpö sopii käytettäväksi lämmön tai viilennyksen lähteenä niin yksityiskodeissa, taloyhtiöissä kuin julkisissa tiloissakin. Lisäksi maalämpö nostaa kiinteistön arvoa.

Laadukkaat Stiebel Eltron -maalämpöpumput

Autamme löytämään juuri teidän kotiinne sopivan maalämpöpumpun valikoimastamme. Edistyksellisissä Stiebel Eltron -pumpuissa on hyvä hyötysuhde, mikä tarkoittaa teille lyhyempää takaisinmaksuaikaa. Kaikilla pumpuilla on lisäksi pitkä tehdastakuu, joka varmistaa vaivattoman asumisen vuosiksi eteenpäin.

Kokenut asiantuntija kartoittaa tarpeenne

Palokan Putkipalvelu laskee taloonne sopivimman lämmitysratkaisun ja tekee tarjouksen sen perusteella. Maksuttomassa kartoituksessa tarkastetaan talonne nykyinen lämmitys- ja vesijärjestelmä ja mahdollisuus maalämmön hyödyntämiseen tai vaihtoehtoisten järjestelmien käyttöön. Tämän jälkeen saatte tarjouslaskelman tarpeidenne mukaan mitoitetusta lämmitysjärjestelmästä.

Huolellinen asennus ympäri vuoden

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen poraamme kaivon ja asennamme järjestelmän avaimet käteen -pakettina paikalleen. Kaivon poraus onnistuu myös talvella! Saneerauskohteissa yhdistämme pumpun käyttövalmiiksi lämmitys- ja käyttövesijärjestelmiin. Uudiskohteissa pumppu voidaan asentaa niin, että putkimies voi jatkaa siitä, mihin me jäimme. Huolelliset, tehtaan kouluttamat asentajamme varmistavat, että olette tyytyväisiä paitsi järjestelmän tuomiin säästöihin, myös viimeisteltyyn asennustyöhömme.

Entä jos maalämpö ei sovi kotiimme?

Energiakaivon poraaminen ei onnistu kaikkialla. Syynä voi olla esimerkiksi peruskalliota peittävä paksu sorapatja, jonka vuoksi kustannukset nousisivat liiaksi. Siksi valikoimistamme löytyy laaja valikoima laadukkaita, hyötysuhteeltaan tehokkaita Stiebel Eltron -ilma–vesilämpöpumppuja sekä aurinkokeräimiä.

Pyydä asiantuntijamme käymään

Pyydä meidät maksuttomalle kartoituskäynnille alareunan lomakkeella. Saatat säästää hankintahinnan takaisin nopeammin kuin arvaatkaan!

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013