Lattialämmitys tuntuu jalan alla

Lattialämmitys tuottaa tasaisen, pehmeän lämmön, jonka pattereihin tottunut huomaa heti. Kun koko lattiapinta jakaa lämpöä, voidaan koko huone lämmittää tasaisesti ja miellyttävästi.

Kalusta miten haluat, älä pattereiden ehdoilla

Lattialämmityksen säätötermostaatti on huomaamaton, eikä taatusti sanele sohvien ja hyllyjen paikkoja. Älä anna putkien ja pattereiden tulla ajatustesi tielle. Jakotukit ja varsinaiset putkitukset saadaan useimmissa asennuksissa piiloon tekniseen tilaan ja putket luonnollisesti kulkevat rakenteiden sisällä.

Suunnittelemme ja asennamme lattialämmityksen turvallisesti

Lattialämmityksen tulee kestää yhtä pitkään talon kanssa. Palokan Putkipalvelun kokeneet ammattilaiset suunnittelevat lattialämmitysjärjestelmän kanssasi ja asentavat sen puolestasi. Näin varmistat, että putket pysyvät paikoillaan ja vesi kiertää oikein. Teemme lattialämmitysasennuksia niin betonivaluihin kuin puurakenteisiin lattioihin.

Valitse haluamasi lämmönlähde

Lattialämmitys ei ole riippuvainen varsinaisesta lämmönlähteestä, vaikka laskemme mieluusti sinulle tarjouksen ekologisesta ja lämmityskustannuksia pienentävästä maalämmöstä ja vesi–ilmalämmöstä. Lattialämmitys sopiikin käytettäväksi lämpöpumpun kanssa, sillä kun koko lattiapinta toimii lämmönlähteenä, voidaan talo lämmittää suhteessa pienemmällä lämpötilalla.

Valitse mieluisin järjestelmä!

Autamme mitoittamaan sopivan lattialämmitysjärjestelmän ja asennamme sen turvallisesti paikoilleen. Valitse mieluisin vaihtoehto edustamistamme merkeistä. Teemme LK-Systems- ja Topway-lattialämmitysjärjestelmien asennuksia. Muistathan, että Topway tarjoaa tuotteilleen ikuisen takuun!

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013