Luotettavaa LVI-urakointia

Palokan Putkipalvelu on kokenut LVI-urakoitsija. Osaavat asentajamme auttavat monenlaisissa pienissä ja suuremmissa LVI-asennuksissa ja korjaustöissä. Avullamme urakat valmistuvat ajallaan.

Vesi- ja viemärirakentaminen

Suunnittelemme ja asennamme vesi- ja viemärijärjestelmät; komposiittiasennukset, vesiviemäriasennukset, kupariputkiasennukset sekä saneeraukset. Teemme myös viemärikuvauksia sekä pienimuotoisia vesi- ja viemärikorjauksia.

Korjaustöissä käytämme Avanti-pienkaivuria. Kevyen koneemme ansiosta pihanne pysyy huomattavasti paremmassa kunnossa kuin suuremmalla kalustolla kaivettaessa.

Lämmityslaitteiden asennukset, mittaukset ja säädöt

Autamme monenlaisissa lämmitykseen liittyvissä töissä lämpötilamittauksista lämmitysjärjestelmien asennukseen sekä säätöön. Teemme myös kaukolämpöasennuksia. Kysy lisää!

Vesiputkien säädöt ja mittaukset

Teemme vesivirtamittauksia ja säädämme putkistoja niin, että paine pysyy tasaisena kaikkialla. Tarvittaessa autamme suunnittelemaan uudet järjestelmät vanhojen tilalle.

Putkien höyrysulatus

Joskus talvi on liian kova ja putket jäätyvät. Autamme sulattamaan muoviputket kuumalla höyryllä.

Gerpex-komposiittiputkijärjestelmät – ikuinen takuu

Asennamme ainoana Jyväskylässä Gerpex-komposiittiputkijärjestelmät. Gerpex-putket kestävät selkeästi vaihtoehtoisia ratkaisuita paremmin – niin paljon paremmin, että valmistaja myöntää putkille ikuisen takuun.

LVI-tarvikkeet

Toimitamme myös erilaisia LVI-tarvikkeita.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013