Ilmanvaihtoasennus ja ilmanvaihtohuolto

Ilmanvaihto on olennainen osa tilan kuin tilan käyttömukavuutta, olipa kyse kodista, työpaikasta tai vaikka liikuntapaikasta. Palokan Putkipalvelu on ilmanvaihtolaitteiden ammattilainen, joka suunnittelee ja asentaa IV-laitteet puolestanne niin uudiskohteisiin kuin saneerattaviinkin rakennuksiin.

Kustannustehokkaat Systemair-ilmanvaihtokoneet

Olemme Keski-Suomen alueen valtuutettu Systemair- edustaja. Systemair-ilmanvaihtokoneet ovat kustannuksia säästävän tasapuhallinjärjestelmän ansiosta loistava vaihtoehto moneen erilaiseen tilaan. Systemairin vuosihyötysuhde on hyvä myös pohjoisen pakkasissa, ja koneissa on esimerkiksi Suomen olosuhteisiin suunnitellut sulatusohjelmat.

Puhdasta ilmaa vaivattomasti ja tasaisesti

Systemair-ilmanvaihtokoneet seuraavat suodattimiensa ilmanvastusta ja osaavat reagoida sen muutoksiin. Tämä tarkoittaa, että suodattimien likaantuessa ajan myötä, kone lisää puhallusta, jonka ansiosta ilmanvaihto pysyy tasaisena. Laadukkaat pussisuodattimet puolestaan pitävät huolta siitä, etteivät epäpuhtaudet vaivaa hengitysilmassa. Tasainen ilmanvaihto varmistaa, ettei rakennus muutu alipaineiseksi, mikä voisi aiheuttaa esimerkiksi kosteuden kerääntymistä rakenteisiin.

Mittaukset, huollot ja kunnossapito

Palokan Putkipalvelu hoitaa myös ilmanvaihtokoneiden huolto- ja kunnossapitotyöt. Teemme ilmanvaihtomittauksia, koneiden säätöjä ja korjaamme vikoja. Hoidamme ilmanvaihtokanavien nuohouksia. Voit myös tilata kauttamme suodattimet Systemair-ilmanvaihtokoneisiin suoraan verkosta.

Haluatko raitista ilmaa?

Ota yhteyttä. Autamme selvittämään, miten vanha ilmanvaihtojärjestelmänne pistetään kuntoon tai suunnittelemme kanssanne uuden. Kutsu meidät käymään!

Geotermiset järjestelmät

Maakylmäjärjestelmät

Maalämpötaloudessa ei tarvitse kärsiä kuumasta sisäilmasta hellekelillä. Perinteisesti ilman viilentämistä on pidetty kalliina, mutta yhdistämällä maalämpöpumppu ja maakylmäjärjestelmä ilmastointiin, viilennys on edullista.

Mihin geoterminen viilennys perustuu

Maalämpökaivon keruupiirin liuos on kesällä n. 0–8 asteista. Maakylmäjärjestelmässä keruupiiri haaroitetaan ja viileä liuos ohjataan tuloilmanvaihtoon kiinnitettyyn patteriin tai erilliseen puhaltimeen.

Edullinen viilennysvaihtoehto

Maakylmä on asennuksen jälkeen erittäin edullinen viilennysmenetelmä. Sähköä kuluttavat ainoastaan pieni vesikiertopumppu, joka kierrättää liuoksen viilennysyksikköön sekä yksikön pieni puhallin. Mikäli lämpöpumppu on jo asennettu, on maakylmäjärjestelmän asentaminen varsin edullista.

Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Siirry lomakkeeseen

Hyödynnä kotitalousvähennys

 

Kotitalousvähennystä voivat saada kaikki yksityiset henkilöt ostaessaan palveluita kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennykseen oikeuttavat esimerkiksi tavanomainen kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista. Lämmitysjärjestelmän uudistaminen kuuluu kunnossapito- ja perusparannustöihin.

Lämmitysremontista kotitalousvähennystä haetaan saman vuoden aikana niin, että teetetyt työt ilmoitetaan verottajalle esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja saat hyödyn veronpalautuksena.

Vuonna 2017 kotitalousvähennyksenä voi saada 50 % Palokan Putkipalvelun arvonlisäverollisesta työkorvauksesta, siis lämpökaivon porauksesta sekä asennustöistä. Laiteostoista ei voi tehdä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2 400 €/hlö, jolloin pariskuntaa kohden kokonaisvähennys voi olla enintään 4 800 €.

» Lue lisää

Lataa ilmainen poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmän -esite

Lataa esite


Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille

Lähetä yhteystietosi meille oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä ja sovimme yhdessä ajan kartoituskäynnille. Koskee urakkatarjouksia, ei huolto-/korjauskäyntejä.

Bisnode AA-luokitus 2013